Français Italian
English Espana
German Netherland
Laat u verleiden door de gastvrijheid en de charme van Domaine Sainte Madeleine.
Op 15 km van de Côte Azur, aan het rand van het Nationale Natuurpark Mercantour, ligt Sospel (380 m hoogte), een levendig dorp gelegen in het hart van een brede groene vallei, genietend van een mediterraanse klimaat.
Domaine Ste Madeleine is een familiale camping gelegen op 4 km van het dorp Sospel.
De camping heeft maar 90 plaatsen op 4 hectaren afgebakende terrasvormige velden en bomen.
Het zwembad (20 m 8 m), verwarmd in de lente en de herfst is gratis en voorbehouden voor onze kampeerders.
Domaine Sainte Madeleine biedt een uitstekende accommodatie voor een vakantie met verschillende mogelijkheden voor de hele familie.
Touristisch: de prachtige kuststreek tussen Menton en Cannes is een bezoek waard, terwijl de Zee-Alpen in het achterland uitnodigen tot wandelingen, bijvoorbeeld in de Vallée des Merveilles (betekent letterlijk: vallei der wond eren) waar de fantastische in de rotsen gegraveerde afbeeldingen te bewonderen zijn.
Cultureel: de musea, parken en tuinen, oude huizen en historische plaatsen geven deze regio een bijzondere culturele dimensie. Maar ook de fabelachtige levenskunst, de gastronomie de nog alom aanwezige tradities maken hem geliefd.
Sportief: in een schitterende omgeving kan men bergbeklimmen, paardrijden, deltavliegen, paragliden, mountainbiken, vissen, canyoningen op een perfecte aangepaste en beveiligde locatie.
Met meer dan 300 km onderhouden en bewegwijzerde wandelwegen wordt zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden gesteld.
   


Webstore - développement de sites internet